Sledeće godine igramo Evroligu

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Kevin Panter bio je 1. pojačanje Partizana pred početak nove sezone, a sada je, nakon završenih priprema, govorio o novom klubu, Željku Obradoviću i narednoj sezoni.

Crno-beli su odigrali pripremni turnir u Atini i izgubili od Panatinaikosa i Ulma, a nakon poslednjeg meča Panter je za grčke medije progovorio kako mu je u novom timu:

- Osećam se odlično u ovoj ekipi. Imali smo seriju dobrih pripremnih utakmica i spremni smo za sezonu koja počinje narednog ponedeljka. Dužnost nam je da pobedimo u što više mečeva. Sjajan smo tim koji ima obavezu da bude lider i zato naporno radimo - rekao je igrač crno-belih.

Panter se osvrnuo i na najtrofejnijeg trenera u Evropi Željka Obradovića, ali i tome da je da je i on sam Srbin:

- Veliki je podsticaj igrati za trenera kao što je Željko Obradović. Ove sezone ćemo igrati Evrokup, ali cilj je da već naredne budemo u Evroligi. Svima nam je to fokus. Što se tiče Obradovića, većinu stvari sam očekivao. Navikao sam da radim sa srpskim trenerima koji imaju svoje karakteristike. Uostalom, postao sam Srbin jer su mi dali pasoš - dodao je Panter.

Autor: redportal.rs

#kevin panter

#kk partizan

#partizan

#zeljko obradovic