Počinju pripreme za novu sezonu

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović danas okuplja košarkaše sa kojima počinje pripreme pred novu sezonu Partizana.

Na zvaničnom Instagram profilu kluba objavljen je raspored pripremnih utakmica crno-belih, a danas o 17.30 časova obaviće se zvanična prozivka igrača.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog.

Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan će učetvovati na turniru u Istanbulu. Rivali Parnog valjka biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

U Beograd 16.09. stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na Janakopulos kup koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

View this post on Instagram

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

IZVOR: IG / @partizanbc

Autor: redportal.rs

#kk partizan

#partizan

#pripreme

#zeljko obradovic