Društvene mreže u čudu

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Španac Rafael Nadal osvojio je u dosadašnjoj karijeri 20 Grend slem titula, isto kao i Švajcarac Rodžer Federer i naš Novak Đoković.

Međutim, ono što je danas "zaustavilo" internet je nova slika kompanije Najk koja je, kao Nadalov sponzor opreme, na svom zvaničnom sajtu promovisala novu majicu koja nagoveštava Nadalovu 21. Grend slem titulu koju još nije osvojio, niti je osvajanje nove titule na vidiku.

Na pomenutoj majici je sastavljen natpis Rafa na kom su drugom bojom označeni brojevi 2 i 1 koji formiraju pomenuti nadimak za španskog igrača.

Ono što potvrđuje da je reč o unapred pripremljenoj majici, za koju se ne zna kada bi bila primenljiva, je sledeći opis:

- Nova pobeda za Rafaela Nadala. Proslavite njegovu 21. titulu u Rafa pobedničkoj majici, saradnju koju smo napravili sa Rafom kao teniserom koji u istoriji ima najviše grend slem titula.

IZVOR: TW / @Raxiren

Novak Đoković je ove godine osvojio sva 3 najprestižnija Grend slem turnira i na sjajnom je putu da osvoji i poslednji u nizu.

Upravo je US Open poslednji turnir ove sezone i počinje 30. avgusta, a Nole važi za glavnog favorita, dok Nadala muče povrede koje "vuče" još od polufinala Rolan Garosa kada je izgubio od najboljeg tenisera sveta.

Šta kažete na ovaj potez?🤔

Autor: redportal.rs

#Grend Slem

#Rafael Nadal

#nike

#tenis