Četrnaestogodišnjakinja je imala čak 3 savršene desetke u skokovima u vodu

Kineskinja Kuan Hongčan je prava senzacija sa Olimpijade, osvojila je zlatnu medalju u skoku u vodu sa samo 14 godina. Zbog toga je krenula da privlači mnoge ljude da se slikaju sa njom ili nju kako bi to izbacivali na društvene mreže.

Neki su se čak i peli po drveću kako bi je videli. 😶

Ona je dobila ogromnu podršku onlajn zbog toga što je krenula da se bavi ovom disciplinom kako bi pomogla svojoj majci da plati lečenje.

Osvojila je mnoga srca kada je posvetila svoju zlatnu medalju svojoj majci, koja je bila u bolnici više puta kao posledica teške saobraćajne nesreće koju je doživela nekoliko godina ranije.

- Želim dovoljno da zaradim kako bih joj pomogla - rekla je Kuan u Tokiju.

Na lineskoj verziji Tvitera, Weibo u trendu je bio hešteg o tome da je njena kuća postala mesto gde se mnogi skupljaju kako bi je slikali, sam hešteg je pregledan više od 25 miliona puta.

Mnogi su kritikovali ove influensere koji su činili sve moguće kako bi uhvatili video njene kuće u provinciji Guandong. Dok su neki i kucali na vrata da bi zamolili za sliku.

Selo je sada zatvoreno za turiste zbog ogromnih gužvi koje potencijalno mogu da izazovu izbijanje još jedne covid pandemije.

Mnogi biznisi i donatori su joj slali novac kako bi joj ispunili neke želje, kao što je na primer da ode do zoo vrta koji nikada nije posetila ili da ode do zabavnog parka. Kuan im se od sveg srca zahvalila na tome.

Autor: redportal.rs

#Olimpijada

#kina

#majka

#medalja

#skok u vodu