Novakov otac još jednom potvrdio šokantnu istinu

Novak Đoković je danas jedan od najboljih tenisera i sportista svih vremena, kome se ceo svet klanja i divi, a pre samo 20 godina, prema rečima njegovog oca, život je mogao da mu ode u sasvim drugačijem smeru, baš kada je sa samo 14 godina bio juniorski šampion u sve 3 kategorije!

Tada siromašna porodica Đoković uložila je sve što su imali u karijeru svog sina i snalazili se na sve moguće načine samo kako bi Novaka mogli da "lansiraju u visine" kako bi postao ono što je danas - NAJBOLJI IKADA.

Prema rečima Srđana Đokovića u svemu tome mogao je da ih spreči tadašnji predsednik Teniskog saveza Slobodan Živojinović, muž Lepe Brene koji je odvratio vlasnika velike firme da uloži novac u Novaka jer ima mane - bolesno srce, slabu petu i tata mu je nemoguć za saradnju.

On je na taj način hteo da pogura svoje tenisere, juniore, za koje je garantovao karijeru, a Novaka da skloni iz tenisa iako su veliki stručnjaci govorili da je neverovatan talenat, govorio je Noletov tata.

Prošla je porodica Đoković kroz mnoga nedaća, prepreka, izazova, uspona i padova.

Uprkos svemu, uspeli su! 💖 Novak je sada sa svoje 34 godine rekordne 332 nedelje na svetskom tronu sa fantastičnim rezultatima u karijeri i titulom nesavladivog sportiste.

Prisetimo se govora Srđana Đokovića koji otkriva ovu priču:

IZVOR: YT / dekigrocka1

O tome je nedavno opet progovorio Novakov tata, što možete čuti u videu 14. minut.

IZVOR: YT / Biznis Priče

Autor: redportal.rs

#karijera

#novak djokovic

#slobodan boba zivojinovic

#srdjan djokovic

#tenis