Veliki si Novače!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlučio je da učestvuje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju, uprkos jakoj sezoni, velikim naporima, ekstremno teškim epidemiološkim i vremenskim uslovima u Tokiju, praznim tribinama i riziku da se povredi. Sve to nije sprečilo Novaka da igra za svoju zemlju i donese joj zlato, i to ne jedno nego 2!

Pored singla, igrao je i u miks-dublu kako bi zajedno sa Ninom Stojanović ostvario još 1 uspeh, ali povrede, bolovi, iscrpljenost uzeli su danak.

Mnogo puta je Novak pokazao da je veliki zaljubljenik u svoju zemlju, da je veliki patriota, a sada je i njegov tata Srđan Đoković otkrio Novakove reči kada je doneo odluku da uprkos svim poteškoćama igra za Srbiju! ❤️

Za video podkast Biznis priče Srđan je pročitao poruku srpskog tenisera i otkrio razlog zašto Novak nije mogao da propusti ovogodišnje 32. Olimpijske igre u Tokiju.

Novak nije hteo da posluša oca. ❤️

- Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata - napisao je Srđan, a Nole je odgovorio:

- Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem 3-4 dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se. ❤️

View this post on Instagram

A post shared by Vladimir • Instagram marketing (@vladsdigital)

IZVOR: IG / @vladsdigital

Srđan je posle te poruke bio zatečen:

- Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa ko zna koliko vremena, jer je to izgovorio moj sin, a on je to naučio u svojoj kući, da je patriotizam iznad svega, da je Srbija naša majka koja nas je iznedrila i da nema drugu opciju - bio je iskren Srđan Đoković.

Ceo podkast možete pogledati večeras u 20.00 časova na Jutjub kanalu Biznis Priče.

Veliki si Novače! ❤️

Autor: redportal.rs

#Poraz

#Tokio

#novak djokovic

#olimpijske igre

#srdjan djokovic