Kamal: Reći da nisam fan Novaka Đokovića ne bi bilo dovoljno

Novak Đoković je nakon pobede na Vimbldonu uzeo 20. grend slem i tako se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Slobodno možemo reći da Novak kupi sve simpatije publike širom sveta, što zbog svojih iskrenih reakcija što zbog sjajnih mečeva i teniske igre. 😎

Međutim, ima i onih koji nisu veliki fanovi našeg tenisera. Naime, na portalu Sportskeeda indijski novinar Šajam Kamal napisao je članak pod nazivom Zašto ne mogu biti Đokovićev fan, koji je čitaoce ostavio bez teksta.

Tekst je započeo rečima: "Reći da nisam fan Novaka Đokovića ne bi bilo dovoljno." A onda je to upakovao malo drugačije:

Kada bih morao da biram jednog igrača koji bi igrao za moj život, ne bih odabrao Đokovića čak i da znam da je on moja najveća šansa da ostanem živ.

Ali autor teksta se tu nije zaustavio:

Ali čak i ja moram da priznam da je Novak Đoković možda najbolji igrač svih vremena, čak iako on misli da se o tome i dalje diskutuje. Sve otkad je Đokovićeva majka Dijana rekla "Kraj je mrtav! Živeo kralj!" kada je njen sin pobedio Rodžera Federera 2008. godine u polufinalu Australijan opena, mrzim ga istim žarom koji imam ka fašistima. A 13 i nešto godina kasnije, gledajući ih kako 3. put ispisuju njegovo ime na zidu pobednika na Vimbldonu, to je samo pojačalo ta osećanja.

Novinar Šajam Kamal je u nastavku teksta pohvalio je Novaka koji je uspeo da pronađe svoj put ka 20 grend slemova, kao i da se fanovi Nadala i Federera ne mogu više pretvarati, te da je Novak Đoković statistički bolji od obojice i da će biti sve bolji i bolji. 😏

Ceo tekst indijskog novinara možete pročitati OVDE.

Autor: redportal.rs

#Novak Đoković

#novinar

#tenis

#teniser

#članak