Brojke sve govore 😅

Za Škota Endija Marija dileme ne postoje oko toga ko zaslužuje nezvaničnu titulu najvećeg tenisera svih vremena, jer brojke i način na koji ij je ostvario Novak Đoković jasno govore u njegovu korist, pišu Novosti.rs.

Marej i ostaloj dvojici velikana Rafi Nadalu i Rodžeru Federeru pronalazi argumente za priznanje, ali...

- NJihove karijere još nisu završene. Očigledno ćemo još morati da čekamo šta će se dalje događati. Po mom mišljenju, činjenica da je Đoković 2 puta osvajao svaki Masters 1.000, svaki grend slem po 2 puta, to su očigledni razlozi gde biste mogli da iznesete argument da je najbolji ikada. To što je on uradio je neverovatno - priča Škot i dodaje:

-  A, onda je tu i Rafa na šljaci sa osvojenih 13 Rolan Garosa. To je najviše što je neko osvojio na jednom mestu. Neverovatno!

Ni Švajcarac nije ostao bez pohvala, mada njegova kandidatura za titulu GOAT polako bledi i argumenti za nju su sve bleđi i bleđi:

- Federer je još uvek u stanju da se takmiči na najvišem nivou. Ima 39 godina i njegov rekord i rezultati na travi su neuporedivi. Dakle, nisam toliko zabrinut oko toga ko je najbolji.

Autor: novosti.rs

#Endi Marej

#Novak Đoković

#tenis