Kompletirano 3. kolo

Jučerašnjim utakmica je završeno 3. kolo Lige šampiona.

U grupi A Bajern je pobedio Salzburg u gostima rezultatom 6:2, dok su Lokomotiva i Atletiko odigrali u Moskvi 1:1. Bajern je gotovo obezbedio prolaz dalje, a 1. pozicija u grupi ne bi trebalo da se dovede u pitanje. Atletiko je 2. sa 4 osvojena boda, Lokomotiva ima 2, a Salzburg 1 bod. Ova 3 kluba očekuje velika borba za prolaz dalje, kao i u Ligu Evrope.

U grupi B Real je pobedio Inter 3:2 i sada ima 4 boda, dok je Inter ostao na 2. Menhengladbah je razbio Šahtjor u gostima rezultatom 6:0 i tako zauzeo čelnu poziciju sa osvojenih 5 bodova.

U grupi C Mančester siti je pobedio Olimpijakos 3:0, i zauzeo čelnu poziciju, dok je Olimpijakos ostao na 3. mestu sa 3 boda. Porto je pobedio Marselj 3:0 i zakucao ga na poslednje mesto u grupi. Porto ima 6 bodova.

U grupi D Liverpul je petardirao Atalantu u Bergamu, dok je Ajaks u Danskoj pobedio Mitjeland 2:1. Liverpul ima maksimalnih 9 bodova, Ajaks i Atalanta po 4, dok je Mitjeland bez bodova.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

U grupi E Čelsi je pobedio Ren 3:0, dok je Sevilja preokrenula protiv Krasnodara i savladala ga sa 3:2. Čelsi i Sevilja imaju po 7 bodova, dok su Red i Krasnodar na 1 osvojenom bodu.

U grupi F Dortmund je pobedio Klub Briž 3:0, a Zenit i Lacio su remizirali 1:1. Dortmund je do sada osvojio 6, Lacio 5, Klub Briž 4, a Zenit 1 bod.

U grupi G Barselona je pobedila Dinamo 2:1, a Juventus Ferencvaroš u Mađarskoj 4:1. Barselona je na maksimalnih 9 bodova, Juventus je na 6, dok su Dinamo i Ferencvaroš sa po 1 osvojenim bodom.

U grupi H Bašakšehir je pobedio u Turskoj Mančester junajted 2:1, a Lajpcig u Nemačkoj PSG takođe 2:1. Junajted i Lajpcig posle 3 odigrana kola imaju po 6 bodova, dok su PSG i Bašakšehir sakupili po 3 boda.

U nekim grupama je situacija jasna što se tiče 1. mesta, ali u mnogim grupama se rasplet tek očekuje.

Autor: redportal.rs

#fudbal

#liga sampiona