Nakon 2. seta Novak se iz svlačionice vratio preporođen

Novak Đoković je nakon gubitka 2. seta od Stefanosa Cicipasa na Rolan Garosu otišao u svlačionicu i vratio se kao potpuno drugi igrač. Od tada je na terenu postojao samo srpski igrač!

Foto: Redportal.rs

Čuvenog teniskog novinara Ubalda Skanagatu zanimalo je šta se dešava kada Đoković ode u svlačionicu, jer se vrati na teren kao potpuno preporođen čovek, poput supermena koji ne može da promaši i koga rivali ne mogu da slome, iako i oni igraju sjajno.

- Novače, čestitam na neverovatnom uspehu, nemam reči, samo ću reći 84 turnira, 19 Grend slemova, 35 pobeda u 5 setova, ništa izgleda ne može da te zaustavi. Želim da znam šta se dešava nakon što odeš u toalet. Jer otišao si tamo i vratio se posle Musetija sa 0:2, i postao novi igrač. Isto je bilo i protiv Beretinija i protiv Nadala, danas je Cicipas rekao da je Đoković bio drugi igrač kada se vratio sa pauze. Da li si sreo Svetog Savu, velikog sveca i zaštitnika Srbije ili šta - upitao je novinar.

Ovo pitanje nasmejalo je Novaka, koji je odgovorio da je imao svoje anđele čuvare, ali da ne može da otkrije tajnu odlaska u toalet pauzu tokom meča.

- Upravo tako, moji anđeli čuvari su tamo. Imam svoj poseban kutak, to je tajna, ne mogu da otkrijem tu tajnu, dokle god radi u moju korist prilično dobro -  odgovorio je Đoković, prenosi Kurir.

IZVOR: YT / Djoker Nole

Autor: Kurir sport / redportal.rs

#Novak Đoković

#novinar

#stefanos cicipas

#sveti sava

#tenis