Počinju pripreme vaterpolo reprezentacije

Vaterpolo reprezentacija Srbije uradila je nešto što je malo kome u bilo kom sportu pošlo za rukom, ili nogom 😁. Ne samo da su osvojili sve što se može osvojiti, već godinama to ponavljaju. Može se reći da dominacija koju Srbija ima u vaterpolo sportu nije viđena do trenutka kada je kormilo naše selekcije preuzeo selektor Savić.

Srbija je branilac zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a s obzirom da će se igre održati ove godine naša selekcije počinje pripreme. Selektor Savić je objavio širi spisak igrača koji će se boriti za mesto koje vodi u Japan.

Na spisku su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović,Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

Pripreme počinju u Kragujevcu, a nastavljaju se u Beogradu 14. juna.

Reprezentaciji će se tada još priključiti i Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić.

U Beogradu će reprezentativci biti do 19. juna kada odlaze na pripreme u Kranj gde će biti do 2. jula.

Autor: redportal.rs

#Srbija

#olimpijske igre

#sampioni

#savic

#vaterpolo