Očekuje se veća ponuda

Sa dobrim rezultatima u tek završenoj sezoni dolaze i ponude klubova za brojne igrače. Takav je slučaj u Crvenoj zvezdi, a posle jučerašnje priče da je Dinamo iz Moskve zainteresovan za Mirka Ivanića, sada ima i prve zvanične ponude.

Zvaničnu ponudu je uputio Anderleht i to za Njegoša Petrovića, a kako navodi Mozzart sport, ona iznosi 1.500.000 evra. Iz Zvezde kažu "nije dovoljno".

Vrednost Njegoša Petrovića je bila najveća u periodu kada je igrao Ligu Šampiona, a pojavljivale su se informacije da se za Njegoša očekuje između 4 i 5 miliona evra. Njega forma je malo opala, međutim, ne i toliko da bi Zvezda pristala na samo 1.500.000.

Bomba u golu Genta je svakako glavni Njegošev potpis ove sezone, a Zvezda ga ceni na 2.500.000 evra plus procenti od buduće prodaje.

Plan rukovodstva je da u ovoj sezoni proda Veljka Nikolića, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića kako bi na taj način napravila održivu finansijsku situaciju u klubu za pokrivanje svih planiranih pojačanja, od kojih je jedno već stiglo (Aleksandar Dragović).

Autor: redportal.rs

#Ivanić

#Njegoš Petrović

#Veljko Nikolić

#zvezda