Večerašnjim utakmicama se kompletira 3. kolo

Na jučerašnjih 8 utakmica 3. kola Lige šampiona postignuto je 35 golova, više od 4 gola po utakmici! Večeras su na programu preostale utakmice 3. kola.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Večerašnji program počinje utakmicama u Turskoj i Rusiji. U Turskoj u okviru grupe H Bašakšehir dočekuje Mančester junajted koji igra odlično u Ligi šampiona ove sezone, što se ne bi moglo reći za englesko prvenstvo. U okviru iste grupe Lajpcig će dočekati PSG, a u toj utakmici se očekuje da obe ekipe idu na pobedu.

U Rusiji Zenit dočekuje Lacio našeg Sergeja Milinkovića Savića u okviru grupe F. Zenit traži prve bodove, dok će Lacio pokušati da se nametne kao ekipa koja će voditi glavnu reč u ovoj grupi. U okviru iste grupe Klub Briž dočekuje Borusiju Dortmund. Posle ovog kola u grupi F može biti jako interesantno.

IZVOR: TW / @ChampionsLeague

Barselona bi večeras trebala da ima lak zadatak jer dočekuje Dinamo iz Kijeva. U grupi G na programu je i meč između Ferencvaroša i Juventusa. Torinski klub koji vodi Andrea Pirlo je apsolutni favorit u ovom meču.

U okviru grupe E u Londonu Čelsi dočekuje Ren u utakmici koja bi ekipi Frenka Lamparda mogla širom da otvori vrata prolaska u dalje takmičenje. U istoj grupi Sevilja u kojoj nastupa naš Nemanja Gudelj dočekuje Krasnodar. Španci su favoriti u ovom meču.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#PSG

#basaksehir

#celsi

#dinamo

#dortmund

#ferencvaros

#fudbal

#juventus

#klub briz

#krasnodar

#lajpcig

#lazio

#liga sampiona

#mancester junajted

#nemanja gudelj

#ren

#sevilja

#sms

#zenit