Generalni direktor Crvene zvezde osudio ponašanje Kange i Gobeljića

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na kraju sezone govorio je o aktuelnim temama u crveno-belom taboru, a kako to obično biva nekoliko dana pre i posle derbija, nema aktuelnije teme od odnosa sa večitim rivalom.

Ovoga puta Terzić je na neočekivani način prokomentarisao utakmicu u finalu Kupa Srbije, rekavši da Partizan uopšte nije konkurentan Crvenoj zvezdi.

- Ne slažem se sa krilaticom da bez jake Crvene zvezde nema jakog Partizana i obrnuto. Mi imamo naše ciljeve, izdigli smo se iz fudbala u Srbiji i merimo se sa evropskim klubovima. Ne treba nam Partizan da nam dahće za vratom da bismo bili bolji. Ali kao neko ko je rođen u Srbiji i bivši je predsednik Saveza, voleo bih da Partizan bude jači, organizovaniji, jer ovakav nije konkurentan Crvenoj zvezdi - rekao je Terzić.

U skladu sa tim, jasno je da se Terziću ne sviđa što se Crvena zvezda uvek muči u utakmicama protiv Partizana u poslednje vreme, s obzirom na to da on smatra da postoji velika razlika u kvalitetu između 2 tima.

On je na toj liniji prokomentarisao i partiju koju je pružala Crvena zvezda u finalu Kupa Srbije, rekavši da je očekivao bolju igru svog tima.

- Nismo bili na visini zadatka. Očekivao sam bolju Crvenu zvezdu, jer nikada nismo bili ovoliko bolji od Partizana. Bila bi nepravda da sezonu nismo zaokružili još jednim trofejem i duplom krunom - naglasio je generalni direktor Zvezde.

Osvrnuo se Terzić i na nemile događaje koje smo na utakmici u utorak uveče mogli videti, osudivši nedolično ponašanje pojedinih Zvezdinih prvotimaca.

- Osudili smo ponašanje Gobeljića. Igrači Crvene zvezde moraju da budu primer mlađim igračima. Moramo da budemo pimer, kao srpski brend, svim građanima i navijačima. Što se tiče ostalog, ne mogu da komentarišem igrače Partizana. Sport pripada sportistima, ali moraju da budu svesni uloge koju imaju. Biće kažnjen i Gelor Kanga! Moraju da znaju da se od njih očekuje drugačije ponašanje. Njihovo ponašanje nije bilo na nivou Crvene zvezde - zaključio je Terzić.

Autor: redportal.rs

#terza partizan

#terza partizanu

#terzić partizan

#terzić partizana

#terzić partizanu

#terzić prozvao