Čestitamo ćaletu!

Poznati UFC borac i miljenik mnogih, harizmatični Irac Konor Mekgregor, objavio je da se njegova partnerka Di Devlin porodila i na svet donela dečaka, koji je dobio ime Rian Mekgregor (Rían). Dakle ne Rajan, već Rian. Ova vest dolazi nepunih nedelju dana nakon što je Forbs proglasio Mekgregora za najplaćenijeg sportistu 2020. godine, što je naš portal uredno preneo.

Sudeći po Konorovoj objavi na Instagramu, izgleda da ga je ova vest mnogov iše obradovala.

- Klan Mekgregorovih je porastao na 5. Zdrav dečak je došao na svet! Beba i Mama Čudesna Žena se osećaju odlično! Bože. zahvaljujem ti se na svemu što si dao meni i mojoj porodici na ovom svetu. Moj novorođeni sin, Rian Mekgregor - napisao je Konor u ovoj objavi, koju je napunio srcima.
View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

IZVOR: IG / @thenotoriousmma

Rian je treće dete ovog para, budući da je Konor Mekgregor Džunior (Mlađi) rođen 2017. godine, a ćerka Kroja Mekgregor u januaru 2019. godine.

Rianov dolazak je međutim, najavljen pred Božić 2020. godine, kada je objavljena porodična fotografija na kojoj su Mekgregorovi držali i snimak sa ultrazvuka. Tada je Konor napisao da ima mnogo toga lepog što ga čeka u 2021. godini.

Šta da kažemo nego - čestitamo!

View this post on Instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

IZVOR: IG / @thenotoriousmma

Autor: redportal.rs

#MMA

#dobio sina

#konor mekgregor

#ufc