Najtužnija priča fudbalske Tviter zajednice

Sutra se završava elitni rang fudbalskog takmičenja u Srbiji. Šampion je poznat, ali svi klubovi koji naredne sezone neće igrati elitni rang još uvek nisu. Sudbina je tako htela da se u poslednjem kolu sastanu klubovi koji su poprimili simpatije Tviter zajednice jer su svojim aktivnostima učinili da se na fudbal u Srbiji gleda drugačije. Javor sutra gostuje Voždovcu i negde oko pola 9 znaćemo ko ostaje član elite.

Bilo je svega u protekloj sezoni, od izgubljenog seta na stadionu Rajko Mitić do revanša u Kupu Srbije i to baš u Ivanjici. Romantično rivalstvo klubova koji se na svojstven način bore za svoje mesto u fudbalskoj Srbiji privodi se kraju, uz nadu da ćemo imati samo godinu dana pauze ovog lepog rivalstva.

Javor je svoje gostovanje najavio interesantnim tvitom da na Voždovac dolaze tramvajem 14. Kolika se energija troši na pripremu sutrašnje utakmice govori i činjenica da je Admin Javora zaboravio da tramvaj 14 ne vozi na Krov 😂.

IZVOR: TW / @FKJavorMatis

Voždovac je duel najavio kao nepravedan i izrazio sumnju u teoriju zavere:

IZVOR: TW / @FKVozdovac

Naredna sezona neće biti interesantna kao ova, fudbal se neće gledati iz jedne od najlepših fudbalskih loža 😁. Zmaj se naoštrio i spreman je da spali sve pred sobom samo da naredne sezone igra elitu. Sa druge strane Javor je napravio veliku fotelju za Zmaja koju će mu rado pokloniti kako bi naredne sezone udobno mogao da gleda elitu.😎

Sve u svemu, gospodo hvala vam na gledanju fudbala u Srbiji na drugačiji način. Hvala vam što ste uveli novu dimenziju srpskog fudbala. Hvala vam na džentlmenskoj borbi i šalama tokom čitave sezone! 🎩😁

Autor: redportal.rs

#druga liga

#fudbal

#ispadanje

#javor

#linglong

#prva liga

#vozdovac