Novi teniski turnir u Beogradu

Beograd je dobio WTA turnir Serbia ladies open koji se 1. put održava u prestonici Srbije!

Nakon što smo dočekali, posle punih 9 godina, održavanje novog ATP turnira Serbia open, sada je u toku i tenisko takmičenje u ženskoj konkurenciji, 1. put u našoj zemlji!

Takmičenje je zvanično počelo u subotu, kada su održane kvalifikacije, a od ponedeljka su počeli mečevi u glavnom žrebu.

View this post on Instagram

A post shared by Serbia Ladies Open 2021 (@serbialadiesopen)

IZVOR: TW / @serbialadiesopen

Danas će na teren izaći 4 srpske teniserke u okviru 3. dana Serbia ladies open turnira.

Dan otvara Ivana Jorović koja će od 12.00 časova na Centralnom terenu teniskog centra Novak igrati meč protiv Ajle Tomljanović iz Australije, dok će odmah posle tog meča na teren izaći Nina Stojanović i odigraće meč protiv Rebeke Peterso iz Švedske.

Od 12.00 časova na teren 1 izlazi Lola Radivojević kojoj je protivnica Viktorija Tomova iz Bugarske, a od 19.00 časova očekuje nas meč mlade Olge Danilović koja će igrati protiv Ruskinje Kamile Rakhimove.

Danas će srpske teniserke Ivana Jorović i Lola Radivojević odigrati i meč u dublu na terenu 2 protiv teniserke iz Slovenije Dalile Jakupovič i Jane Sizikove iz Rusije.

Na turniru će učestvovati 32 teniserke u singlu i 16 teniserki u dubl konkurenciji, a igra se za nagradni fond od 235,238 dolara. Turnir traje do 22. maja.

Autor: redportal.rs

#beograd

#serbia ladies open

#tenis

#teniski centar novak

#turnir