Očekuje se da bude gotov za narednu sezonu

TSC je u prethodnih nekoliko godina izrastao u pravog superligaša. Klub iz godine u godinu napreduje na svim frontovima. Od trenutka kada je krenuo uspon iz nižih liga krenuo je i uspon u organizacionom i infrastrukturnom smislu. Pa tako klub iz Bačke Topole iz sezone u sezonu sve više napreduje, pa se i neki mladi igrači odlučuju pre za odlazak u taj klub nego u neki od beogradskih večitih rivala.

Na igračkom planu prošle godine je izborena Evropa pa se nesrećno ispalo od Steaue u taj-brejku, bilo je 7:6 za klub iz Rumunije posle izvođenja penala. Ove sezone TSC je krenuo malo slabije na startu, pa još uvek nisu izborili Evropu, ali pobedom sutra u poslednjem kolu na Inđijom mogu da ponove uspeh od prošle sezone. A ako to urade očekuje se da naredne sezone budu domaćini na novom stadionu koji polako ulazi u završnu fazu. Postavlja se grejanje pa travnata podloga:

IZVOR: TW / @SerbianFooty

Zaista je lepo videti da jedan naš klub iz elite na ovakav način unapređuje uslove, jer poznato je da klubovi u Srbiji imaju velikih problema sa stadionima i travnatom podlogom. Mora se reći da je u poslednje 2 godine dosta toga urađeno, ali ovakav poduhvat u vidu kompletnog novog stadiona je zaista za svaku pohvalu.

Biće uživanje gledati fudbal na novom stadionu, a ko zna možda i reprezentacija zaigra na njemu.

Autor: redportal.rs

#Stadion

#backa palanka

#tsc