Kupac je želeo da ostane aninoman

Dres jednog od najboljih fudbalera Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara, a sve u sklopu humanitarne akcije za pomoć malom Gavrilu. Kristijano Ronaldo je potpisao svoj dres i dao ga na finansijsko nadmetanje.

Prema pisanju Blica, kupac je želeo da ostane anoniman široj javnosti, ali je otkrio da je to umetnik koji stoji iza vrlo poznate stranice Black Sails na Instagramu.

Zanimljivo da je ova humanitarna akcija skupljanje sredstava ozdravljenje malog Gavrila odjeknula svetom upravo kada je prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je on bacio na travnjak najvećeg srpskog stadiona izrevoltiran odlukom sudija.

On je tada napustio utakmicu, a dežurni vatrogasac je pokupio traku i dao aukcijskoj kući koja organizuje humanitarnu akciju. Vest je odjekula čitavom planetom.

Pored dresa Kristijana Ronalda nalazi se i dres Lionela Mesija koji je u ponudi do 17. maja. Svi se nadamo da će dres Mesija dostići još veću cifru od dresa Ronalda. Ostavimo fudbalske čarke po strani, bitno je skupiti što više sredstava za malog Gavrila.

Autor: redportal.rs

#AUKCIJA

#Dres

#Humanitarna akcija

#kristijano ronaldo

#lionel mesi

#za gavrila

#za malog gavrila