Crno-beli pod lupom Stare dame

Uprava Partizana ovih dana ima pune ruke posla, kako oko pripreme za tužbu Japanca Takume Asana, koji je šokantno "zapalio" za Japan u jednom pravcu i tek onda izjavio da se više neće vraćati u klub, tako i oko nove ponude koja je stigla na adresu Humske 1. 💸

Naime, slavni Juventus želi u svojim redovima mladog napadača Partizana Sameda Baždara koji ima samo 17 godina i igra za kadetsku selekciju crno-belih, saznaje Mozzart sport.

On je ove sezone postigao čak 36 golova, 10 više od drugoplasiranog igrača i Stara dama ga želi po svaku cenu, pa su spremni da daju i nešto više od pomenute sume.

Mladi igrač crno-belih ne bi bio planiran za 1. tim italijanskog kluba već bi za početak bio u razvojnoj ligi.

Ono što muči crno-bele je blago rečeno šokantan odlazak Japanca iz 1. tima koji je bio najbolji igrač sezone i na kome su crno-beli želeli da zarade nekoliko miliona evra, al kako od toga nema ništa, potreban im je novac za razvoj daljih transfera.

Sa druge strane, prema saznanju Mozzart sporta crno-beli smatraju da je ponuđen novac nedovoljan za talentovanog Baždara i da bi za 1 ili 2 sezone njegova cena bila uvećana čak 5 puta.

Da li će crno-beli prihvatiti ovu ponudu italijanskog velikana ostaje da vidimo u narednim danima.

Autor: redportal.rs

#Transfer

#juventus

#partizan

#ponuda