Zabeležena nova pobeda

Nakon šokantnog saznanja sa se Japanac Takuma Asano koji je bio najbolji u redovima Partizana neće vratiti u klub, crno-beli su nastavili tamo gde su stali, a to je da beleže nove pobede u prvenstvu, iako im je i ove godine izmakla titula šampiona Srbije!

Okrenuli su se finalu Kupa Srbije koji je zakazan za 25. maj i u kome su po statistici mnogo bolji od večitog rivala, pa se tako nadaju da će u svoju vitrinu staviti makar 1 preostali trofej u ovoj sezoni.

U 35. kolu Linglong Super lige Srbije pobedom protiv TSC Bačka Topola uspeli na svom terenu da odnesu pobedu i to sa 3 postignuta gola u 2. poluvremenu. Sledi foto izveštaj ekipe Red portala! 😎

Početak samog meča obeležio je susret trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i nekadašnjeg trenera crno-belih, a sadašnjeg trenera TSC Mladena Krstajića.

Foto: redportal.rs/M.V

TSC je odlično otvorio meč i pretio rivalu tokom 1. poluvremena, dok je Partizan pokazao bledu igru u prvih 45 minuta, a onda je Aleksandar Stanojević očigledno "probudio" ekipu na pauzi i u 2. poluvremenu smo gledali potpuno drugi Partizan.

Već u 53. minutu crno-beli su došli do prednosti od 1:0 golom Bibarsa Natha kada su iskoristili penal koji je nad Slobodanom Uroševićem skrivio Marko Petković.

Foto: redportal.rs/M.V

Usledilo je slavlje ekipe nakon postignutog gola 1. put bez najboljeg igrača tima koji je "zapalio" za Japan u jednom pravcu.

Foto: redportal.rs/M.V

Odmah nakon manje od 10 minuta "pao" je i 2. gol. Ovog puta strelac je bio Filip Holender u 64. minutu igre.

Foto: redportal.rs/M.V

Foto: redportal.rs/M.V

Samo 3 minuta kasnije crno-beli su stigli i do 3. pogotka, a gol je postigao Miloš Jojić poznatiji kao Zeka.

Foto: redportal.rs/M.V

Do kraja meča imali su crno-beli još nekoliko šansi, ali bez novog pogotka.

Foto: redportal.rs/M.V

Foto: redportal.rs/M.V

Partizanovi igrači su potom smanjili gas i dozvolili protivniku da ublaži ubedljivu pobedu, pa je za konačnih 3:1 bio zaslužan igrač TSC Borko Duronjić.

Ekipu crno-belih su van terena bodrili povređeni saigrači Lazar Marković i Ivan Obradović sa PR-om kluba Biljanom Obradović.

Foto: redportal.rs/M.V

Sva 3 gola crno-beli su postigli na golu kod juga, pa se samo može zamisliti kakav bi se huk sa tribina čuo da su dozvoljene posete stadionu uprkos koronavirusu.

Partizan je ovom pobedom upisao ukupno 90 golova i 89 postignutih poena, koji nisu dovoljni za osvajanje titule koja je kod večitog rivala, na drugoj strani Topčiderskog brda, već 4 godine.

Autor: redportal.rs

#FK TSC Bačka Topola

#fk partizan

#fudbal

#stadion partizana

#super liga

#utakmica