Stigao odgovor na pojačanja rivala

Uveliko se dogovaraju transferi, a ovih dana smo dobijali vesti samo iz Ljutice Bogdana. Danas je došla bomba i iz Humske.

Čelnici Partizana su potvrdili da su u pregovorima sa bivšim igračem Leonardom radi njegovog povratka u redove crno-belih. Istakli su da postoji ogromna želja obe strane da dođe do dogovora.

- Tačno je, pričamo s njim i sve, izgleda, ide u dobrom pravcu. Mislim da neće biti problem da nađemo zajednički jezik, jer koliko mi želimo da ga vratimo, toliko i on želi da igra za Partizan. Nosi prelepe uspomene iz Beograda i ostalo je samo da se poklopimo finansijski, pa da u naredni period uđemo s njim u napadu - navodi izvor blizak Partizanu za Kurir.

Leonardo je na neslavnoj turneji po Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde luta iz kluba u klub. Nastupao je do pre nekoliko mesesi za Šabab Dubai i Al Vahdi, a pre toga za sudijski Ahliji.

Trenutno nema nikakav angažman i mogao bi da dođe kao slobodan igrač.

Zanimljivo da je Leonardo bio u sastavu crno-belih kad su oni poslednji put bili šampioni države. Tada je Leonardo bio okosnica tog tima. Mnogi smatraju Leonarda za jednog od najboljih stranaca koji su igrali na ovim prostorima.

Postigao je 27 golova na 41 utakmici u crno-belom dresu.

Autor: redportal.rs

#leonardo

#partizan

#povratak

#vraća se