Vladar Monte Karla doživeo šokantan poraz!

Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal doživeo je iznenadni, šokantni poraz u Monte Karlu!

Kralj šljake, za koga se može reći i da je kralj Monte Karla zbog osvojenih 11 titula, izgubio je u četvrtfinalu od Rusa Andreja Rubljova sa 2:1 (6:2, 5:7, 6:2)!

Statistika pre ovog meča je potpuno bila na strani Španca koji je od 15 učešća na turniru čak 14 puta obezbedio polufinale!

Ovo ipak nije bio srećan dan po popularnog Rafu, koji je prikazao bledu igru na terenu i nije ličio na igrača koji je do sada u Monte Karlu izgubio samo 1 set!

Nakon povlačenja Rusa Danila Medvedeva zbog pozitivnog nalaza na koronavirus, Đokovićevog ranog poraza od 33. tenisera sveta, Nadalove šokantne eliminacije, u Monte Karlu se dogodilo još jedno iznenađenje. Branilac titule Fabio Fonjini poražen je od Kaspera Ruda i tako prerano završio takmičenje!

Izgleda da na ovogodišnjem Masters turniru u Monte Karlu iz serije 1000 ništa ne može da se predvidi, pa će tako polufinalisti turnira biti najveća senzacija turnira Danijel Evans, koji je pobedio Novaka Đokovića, zatim i Davida Gofana i postigao najveći uspeh u karijeri! On će u polufinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa, dok će se u drugom polufinalu sastati Rubljov i Rud!

Autor: redportal.rs

#Poraz

#Rafael Nadal

#masters turnir

#monte karlo