Ispred je samo prvotimac PSG

Crvena zvezda ove sezone beleži dobre rezultate na svim frontovima. Titula je gotovo sigurno odbranjena, u Ligi Evrope se prošla grupa i nesrećno ispalo od Milana, dok Zvezda naredne nedelje igra 1/2 finale Kupa Srbije protiv Radnika iz Surdulice. Svi ti rezultati ističu i pojedince iz tima. Tako je igrač iz Italije Dijego Falčineli dobrim igrama ove sezone u crveno-belom dresu došao do toga da je drugi najbolji igrač koji igra van svoje domovine! Ispred njega je samo Moze Kin koji igra za PSG.

IZVOR: TW / @crvenazvezdafk

Nije odiseja italijanskog fudbalera dobro počela, jer je bio tragičar u kvalifikacijama za Ligu šampiona kada je promašio penal, ali je već u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope golom pomogao da Zvezda igra evropsko takmičenje ove sezone.

Nakon toga Dijego je počeo da trese mreže na svim frontovima pa je do sada upisao 11 golova u dresu Zvezde. Nisu samo njegovi golovi bili važni za uspehe tima, već celokupan uticaj na igru. Tako smo mogli da vidimo u poslednjem večitom derbiju da je utakmica preokrenuta na poluvremenu kada je Falčineli ušao u igru. A koliko je veliki ovo veliki uspeh za italijanskog igrača govori i činjenica da su iza njega ostali igrači poput Makede, Žoržinja ili Borinija.

Falčineliju ugovor o pozajmici ističe na kraju sezone i ostaje da se vidi da li će ga Zvezda otkupiti. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama navijači bi voleli da ga i naredne sezone gledaju u crveno-belom dresu.

Pogledajmo samo neke od golova Dijega Falčinelija:

IZVOR: YT / Delke HD

Autor: redportal.rs

#Italija

#PSG

#falcineli

#fudbal

#zvezda