Srpski golgeter o najvažnijem meču u Srbiji

Srpski derbi je na programu sutra od 18 č. a strasti su već odavno uzburkane. Oba tima žele pobedu, dok je ogroman broj ljudi željan dobrog fudbala povučen reprezentativnim uspesima.

Aleksandar Mitrović je za TV Prva takođe prokomentarisao predstojeći 164. derbi:

- Zna se, ne treba tu mnogo da se priča. Neko sam ko mnogo voli Partizan, ali i ko jako poštuje Crvenu zvezdu i njenu istoriju. Jako je poštujem kao velikog rivala. Iskreno se nadam pobedi Partizana i dobroj utakmici.

Kratko se osvrnuo i na gest Kristijana Ronalda na utakmici protiv srpske reprezentacije o kojem je govorio čitav svet.

- Ako se stavim u njegovu poziciju, verovatno bih isto odreagovao. Poslednji minut utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol... Mi kažemo da nije. Video je to i sigurno da je bio jako ljut, slično bih se i ja poneo. Razumem ga. Ne bih bacio baš kapitensku traku, ali bih se jako iznervirao. Mislim da je sve bilo sve u žaru borbe, u trenutku. On je jedan od najvećih sportista svih vremena i jako veliki igrač. Imao sam prilike da igram protiv njega, ovo je prvi put da se ovako nešto desilo. Na našu sreću, desilo se dobro po nas. Sve je to fudbal -  rekao je Mitrović.

Mitrović je istakao da je za fenomenalnu atmosferu u reprezentaciji zaslužan novi selektor i da se nada da će ova generacija napraviti dosta uspeha.

pročitajte još

PREMINUO TOZOVAC

Autor: redportal.rs

#aleksandar mitrović

#derbi 164.

#mitrović

#partizan crvena zvezda