Reči Mihaelove supruge zaintrigirale svetsku javnost

Prošlo je već više od 7 godina od kako javnost o stanju Mihaela Šumahera zna vrlo malo. Naime, nesreća u kojoj je Šumaher teško povređen desila se decembra 2013. godine, kada je Šumaher sleteo sa staze prilikom skijanja, nakon čega je završio u komi.

Bivši šampion Formule 1 i jedna od najvećih legendi automobilskog sporta svih vremena nalazi se već neko vreme u svom domu, ali o njegovom stanju se nakon izlaska iz kome ne zna praktično ništa.

Britanski Miror sada je zagolicao maštu svih ljubitelja sporta širom sveta, pričom o tajnim posetama, trenutnoj situaciji i dugoj borbi koju Šumi vodi uz pomoć svoje familije i medicinskog osoblja.

Posebno zanimljive su navodne reči Mihaelove supruge Korine, na koje se Miror pozvao, ali bez citata.

- Prema Korini, ažuriranja novosti o stanju F1 zvezde bila su malobrojna na zahtev njenog supruga - stoji u tekstu britanskog lista.

Ukoliko su ove reči istinite, to bi značilo da Mihael Šumaher može svesno da komunicira sa svojom okolinom, što bi bila sjajna vest, s obzirom na toliko dug period oporavka nakon nesreće.

Jasniju sliku o njegovom stanju mogao bi da nam obezbedi dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru, koji producira Bendžamin Sejkel. On je najavio mnogo zanimljivosti, kao i detalja iz trenutnog života i stanja slavnog vozača.

Dok čekamo da film konačno ugleda svetslost dana, uzdamo se u Sejkelove reči:

- Oduševljeni smo što smo imali puno poverenje i saradnju porodice Mihaela Šumahera.

Autor: redportal.rs

#šumaher

#šumahera

#šumaherom

#šumaheru