U Beograd stiže ekipa koja se bori za visok plasman

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 č. u hali Aleksandar Nikolić dočekuju tim Milana u okviru 32. kola Evrolige. Ekipa iz grada mode u Beograd dolazi kao favorit i želi pobedu kako bi zadržala šanse za najviši plasman pred plej-of. Ako Milan večeras ne pobedi to će zaista biti neuspeh.

IZVOR: TW / @kkcrvenazvezda

Tim Dejana Radonjića ima prioritete koji nisu Evroliga. Zvezda se u ABA ligi bori za čelnu poziciju pred doigravanje, pa su utakmice regionalnog takmičenja apsolutno prioritetne za Radonjića. Daleko od toga da Zvezda ne igra Evroligu sa punim snagama, ali ova sezona je za zaborav, a da bi se i naredne igralo to takmičenje mora da se osvoji ABA liga.

Zvezda je u prethodnom kolu ABA lige pobedila FMP i ubacila preko 100 poena, a odigrana je i solidna utakmica u Moskvi. Olimpija Milan ima 2 vezana poraza u Evroligi i večeras joj je pobeda preko potrebna.

Paklen ritam utakmica Zvezde i dalje traje, pa već za 2 dana u Beograd dolazi Makabi. Nakon te utakmice sledi meč sa Cedevitom Olimpijom, ali se još uvek ne zna da li će se i kad taj meč odigrati zbog mera protiv koronavirusa koje važe u Sloveniji.

Autor: redportal.rs

#Kosarka

#Milan

#Slovenija

#beograd

#cedevita

#evroliga

#makabi

#radonjic

#zvezda