Večeras će biti kompletirano 2. kolo

Nova sezona Lige šampiona polako hvata zalet. Sinoć je odigrano 8 mečeva 2. kola, a mreža golova se tresla 23 puta. Nije bilo velikih iznenađenja. Večeras su na programu preostale utakmice kako bi se kompletiralo 2. kolo.

Veče će ponovo otvoriti utakmice na istoku Evrope. Turski Bašakšehir dočekuje Francuski PSG i Nejmara. Za mnoge je ovo možda i najinteresantniji meč s obzirom na političke odnose Turske i Francuske poslednjih dana.

View this post on Instagram

#UCL football under the lights 🤩 𝗡𝗮𝗺𝗲 𝟯 𝗽𝗹𝗮𝘆𝗲𝗿𝘀 𝘁𝗼 𝘀𝗰𝗼𝗿𝗲 𝘁𝗼𝗻𝗶𝗴𝗵𝘁 👇 #UCLfixtures

A post shared by UEFA Champions League (@championsleague) on

IZVOR: IG / @championsleague

Roman Abramovič putuje u domovinu, gde će njegov Čelsi gostovati Krasnodaru. Oba kluba će tražiti prve pobede u ovogodišnjem takmičenju. Sevilja će, posle dobre partije u Londonu prošle nedelje, dočekati Ren iz Francuske, koji je odigrao nerešeno sa Krasnodarom.

U okviru grupe H Mančester junajted će posle pobede u Parizu ugostiti Lajpcig, koji je u prošlom kolu savladao Bašakšehir.

Grupa F će biti baš interesantna. Lacio u Rimu dočekuje Klub Briž, a oba kluba će pokušati da zadrže maksimalan učinak. Očekuje se da za Lacio od starta zaigra naš Sergej Milinković Savić. U 2. meču iste grupe Borusija Dortmund će dočekati ruski Zenit. Favorit je Dortmund.

U grupi G Juventus bez najveće zvezde Kristijana Ronalda dočekuje ranjenu Barselonu. Tim u kom igra Lionel Mesi prolazi kroz težak period posle izgubljenog meča u ligi od Real Madrida, ali i ostavke uprave kluba. U istoj grupi prve bodove će u Mađarskoj protiv Ferencvaroša tražiti Dinamo iz Kijeva.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#Mesi

#PSG

#basaksehir

#celsi

#dinamo kijev

#dortmund

#ferencvaros

#fudbal

#juventus

#klub briz

#krasnodar

#lacio

#lajpcig

#liga sampiona

#mancester junajted

#ren

#ronaldo

#sevlja

#zenit