Poslednje pripreme pred večiti derbi

Posle reprezentativne pauze zbog kvalifikacija za velika takmičenja klupski fudbal se nije igrao. Ali ovog vikenda se igrači vraćaju obavezama u svojim klubovima. Zvezda i Partizan su imali svoje reprezentativce, svi su se vratili u svoje klubove i danas će odigrati svoje mečeve u okviru 29. kola Linglong lige Srbije.

Zvezda od 17 č. gostuje u Kruševcu, a protivnik je naravno Napredak. Zvezda u meč ulazi kao apsolutni favorit i sve osim pobede za Dejana Stankovića biće neuspeh. U sjajnoj formi su igrači Zvezde, i ne bi za njih valjalo da izgube bodove pred derbi u narednom kolu.

Partizan na svom terenu dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca. U strašnoj je formi četa Aleksandra Stanojevića, pa se očekuje nova pobeda Partizana i nastavak trke za Zvezdom.

Naredno kolo je praznik fudbala u Sribiji. Na programu je derbi meč na stadionu Rajko Mitić, pa bi gubitak bodova večitim rivalima u ovim mečevima bio veliki kiks. Zvezda ima veliku bodovnu prednost, ali bi Partizan pobedom u derbiju vratio nadu u borbi za titulu.

Autor: redportal.rs

#crvena zvezda

#derbi

#fudbal

#metalac

#napredak

#partizan

#stankovic

#stanojevic