Mitrović izjednačio rekord Stjepana Bobeka

Aleksandar Mitrović je jedan od najkonstantnijih igrača reprezentacije Srbije poslednjih godina. Bivši napadač Partizana, a sadašnji Fulama uvek za Srbiju daje sve od sebe i za njega se nikada ne može reći da igra bolje u klubu nego u reprezentaciji. Želja i trud koju Mitrović pokazuje na utakmicama reprezentacije su ga dovele na korak od velikog priznanja.

Mitrović je sinoć za samo nekoliko minuta postigao 2 gola i tako došao do svog 38. gola za Srbiju. Tako se izjednačio na večnoj listi najboljih strelaca Srbije sa Stjepanom Bobekom. Mitroviću u prilog ide i činjenica da je 38 golova postigao na 62 nastupa, dok je Bobek to uradio na 63 nastupa.

To bi praktično značilo da će Mitrović u subotu 27. marta protiv Portugala imati šansu da postigne novi gol ili nove golove 😁 i tako prestigne sjajnog Bobeka!

Mitrović sinoć nije počeo meč, jer ni u klubu nije standardan. Od promašenog penala i eliminacije Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo protiv Škotske, Mitrović nije na prepoznatljivom nivou. I nije tajna da je utučen, što je i menadžer Fulama Parker potvrdio kada se Mitrović iz Beograda vratio u London. Ono što je sinoć Mitrović uradio je za fudbalske anale i večno će ući u istoriju njegov sjajan lob udarac za prednost Srbije. Nadamo se da Maradona vidi ovo:

IZVOR: YT / Sport Klub

Sinoć se moglo videti koliko je Mitrović gladan golova, moglo se videti koliko mu znači dres Srbije i koliku želju ima da Srbija pobeđuje. Nema nikakve dileme da je Aleksandar Mitrović zaslužio da bude najbolji strelac u istoriji Srbije!

pročitajte još

PIKSI kao ANTIĆ! ⚽

Autor: redportal.rs

#Srbija

#bobek

#katar

#kvalifikacije

#mitrovic

#rekord

#reprezentacija

#republika irska

#svetsko prvenstvo