Još jedan poraz Nagetsa

Nikola Jokić ne smanjuje gas u najjačoj ligi sveta! On je na još jednom meču svog kluba Denvera pokazao koliko je dominantan na svakom polju. Međutim, iako srpski centar surovo dominira NBA ligom u ovoj sezoni, to očigledno nije dovoljno njegovom timu koji je posle perioda dobre igre i pobeda, zabeležio novi poraz.

Denver je pretrpeo ozbiljan poraz od Toronta rezultatom 135:111. Nagetsi su tokom 4. deonice gubili čak i 35 poena razlike kada je semafor pokazivao rezultat 112:87 za Raptorse.

Srpski Džoker je i ovog puta bio raspoložen za igru i za 30 minuta koliko je proveo na terenu upisao je 20 poena, 10 skokova i 5 asistencija.

Torontu je ovo tek 18. pobeda u ligi, dok je Denveru ovo 18. poraz od početka sezone. Nagetsi zauzimaju 5. mesto na tabeli Zapadne konferencije, dok su Raptorsi na 11. mestu Istočne konferencije.

Ovaj poraz je velika opomena Denveru za naredne mečeve.

View this post on Instagram

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

IZVOR: IG / @nuggets

Pored Jokića u timu Nagetsa 20 poena je ubacio i Džamal Marej, dok je Majkl Porter ubacio 19 poena. Na strani Toronta dobro šutersko veče su imali Paskal Sijakam sa ubačenih 27 poena, O-Dži Anunobi sa 23 poena, Norman Pauel 22 i Fred Vanvlit sa 19 poena.

Pogledajte kako je izgledala partija srpskog centra:

IZVOR: YT / Denver Nuggets

Autor: redportal.rs

#Denver

#Denver Nuggets

#NBA

#Nikola Jokic

#Poraz