Srbija na novom početku

Fudbalska reprezentacija Srbije u sredu 24. marta na stadionu Rajko Mitić počinje kvalifikacije za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se odigrati sledeće godine, a domaćin će biti Katar. Selektor Dragan Stojković Piksi danas je okupio reprezentativce u Staroj Pazovi.

Reprezentativci su se okupili za mečeve protiv Republike Irske, Portugala i Azerbejdžana. Duel protiv Republike Irske se igra 24. marta na stadionu Rajko Mitić, a 3 dana kasnije Srbija će na istom stadionu ugostiti Portugal. Nakon toga Srbija putuje u Azerbejdžan gde će zatvoriti ovaj termin kvalifikacija.

Danas nakon okupljanja javnosti su se obatili fudbaleri Filip Đuričić koji nastupa za italijanski Sasuolo i Stefan Mitrović koji nastupa za francuski Strazbur:

View this post on Instagram

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

IZVOR: IG / @fudbalskisavezsrbije

Fudbaleri su spremni za novi reprezentativni početak, a ono što je važno je to da su se svi fudbaleri pojavili na okupljanju iako je bilo informacija da određeni klubovi nisu svojim fudbalerima dozvoljavali da se pojave u svojim reprezentacijama. Do početka utakmice sa reprezentacijom Republike Irske održaće se još jedna konferencija za medija na kojoj će govoriti novi selektor.

Autor: redportal.rs

#Irska

#Portugal

#Srbija

#azerbejdzan

#fudbal

#kvalifikacije

#piksi

#selektor

#svetsko prvenstvo