Zoran u svlačionici Dinama, Zdravko kod Gospe

Dinamo iz Zagreba eliminisao je londonski Totenhem i napravio veliko iznenađenje u Ligi Šampiona, ali izazvao veliko slavlje kod svih članova kluba i simpatizera.

Međutim, slavili su i nekadašnji funkcioneri. Braća Mamić, Zoran i Zdravko, bili su jedni od najveselijih povodom ove velike pobede, a svako na svoj način.

IZVOR: FB / Zdravko Mamić

Bivši trener "modrih" Zoran Mamić proslavio je uspeh pevajući sa igračima u svlačionici. Zdravko je viđen kod statue Gospe od Međugorja, kako joj se zahvaljuje na velikom uspehu.

IZVOR: FB / Zdravko Mamić

- Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u životu i ostvarili najveću pobedu u istoriji hrvatskog klupskog fudbala, pristajem. Hvala ti Gospo međugorska i Bože što mogu to izdržati, hvala ti na ovoj nagradi večeras. Hvala junacima koji su večeras na terenu pokazali tko je i što je Dinamo, ponosna i jaka organizacija, hvala svima koji ste u ovaj uspeh ugradili delić sebe! STVORILI SMO NEŠTO VELIČANSTVENO, ISTORIJA ĆE NAS PAMTITI KAO POBEDNIKE - napisao je Zdravko Mamić na svoj Fejsbuk profilu.

Autor: redportal.rs

#Proslava

#braća mamić

#pobeda dinama

#zdravko mamić

#zoran mamić