Milan kao Pavkov u Beogradu

Završeno je prvo poluvreme 1/8 finala Lige Evrope. Bilo je uzbudljivo, a sudeći po rezultatima tek će biti uzbudljivo u revanš mečevima. Ipak ima onih koji su stekli veliku prednost pred revanš mečeve.

Ajaks je pobedio Jang Bojs sa 3:0, a gol je postigao naš Dušan Tadić. Čini se da je ovo preveliki zaostatak za klub iz Švajcarske, ali nada uvek postoji. Viljareal iz Ukrajine nosi veliku prednost, jer je savladao Dinamo sa 2:0.

Slavija Prag i Rendžers su odigrali nerešeno 1:1, kao i Junajted i Milan. U Mančesteru je Milan došao do izjednačenja u poslednjem minutu utakmice golom posle kornera. Nešto nalik kako je primio gol od Pavkova u Beogradu.

IZVOR: TW / @EuropaLeague

Roma je pobedila Šahtjor sa 3:0 i teško će biti timu iz Ukrajine da se vrati u ovaj meč, ali čuda se u fudbalu događaju. Granada je napravila lepu prednost od 2:0 protiv Moldea, ali ako hoće dalje moraće da budu oprezni u Norveškoj.

Arsenal je u Grčkoj pobedio Olimpijakos sa 3:1 i stekao ozbiljnu prednost pred revanš u Londonu. Tu ne bi trebalo da bude velikog iznenađenja. Totenhem je pobedio Dinamo Zagreb sa 2:0 i u Hrvatsku će ići rasterećenije po prolaz dalje.

Revanš mečevi se igraju već naredne nedelje.

pročitajte još

NAJAVA: Liga Evrope! ⚽

Autor: redportal.rs

#Ajaks

#Arsenal

#Junajted

#Liga Evrope

#Milan

#Totenhem

#dinamo kijev

#dinamo zagreb

#fudbal

#granada

#jang bojs

#molde

#olimpijakos

#rendzers

#roma

#sahtjor

#slavija prag

#viljareal