Srpski teniser je dao intervju jednom srpskom dečaku u Australiji

Novak Đoković je u simpatičnom intervjuu jednom srpskom dečaku, Andriji Mihajloviću, otkrio šta mu je jedan od najvećih snova.

Mališan je intervjuisao Novaka za zvanični sajt Australijan opena, posle fotografisanja sa peharom na plaži.

Dopalo se Novaku da se vrati na trenutak u detinjstvo kroz ćaskanje sa Andrijom, kome je opisao i šta ga inspiriše i koje sportove voli.

- Imam dvoje divne dece, Stefana koji ima šest godina, Taru, ima tri. Provodim najviše vremena sa njima. Volim ostale sportove, dosta vremena u detinjstvu proveo sam u planinama, skijao sam dosta. To je divan sport, lep je osećaj spustiti se niz planinu, to je možda omiljeni sport posle tenisa. Onda slede svi sportovi sa loptom, fudbal, košarka, rukomet…Volim golf - rekao je Đoković.

IZVOR: TW / @australianopen

Otkrio je i svoj mali trik za bolju igru.

- Fokusiram se na disanje. Stalno dišemo, ali nikad o tome ne razmišljamo. Kada počneš da razmišljaš o tome i fokusiraš se, onda možeš da poboljšaš funkcionisanje i to je jedan od najlakših trikova da se fokusiraš - naveo je Novak, koji nije imao dilemu na pitanje koga bi od slavnih ličnosti voleo da izvede na večeru.

- Majkl Džordan - odgovorio je Novak, koji je prethodno i na jednoj konferenciji za medije u Melburnu naveo kako sanja susret sa velikanom košarke.

Autor: redportal.rs