Srpski teniser uskoro izlazi na teren

Do samog početka osmine finala Australijan opena bilo je neizvesno da li će najbolji teniser sveta Novak Đoković izaći na megdan Kanađaninu Milošu Raoniću koji je 14. reket sveta.

Novak se u petak na meču protiv Tejlora Frica ozbiljno povredio i njegovo dalje učešće na 1. Grend slemu u sezoni bilo je pod znakom pitanja.

Više o jednoj od najvećih Novakovih pobeda, koju je ostvario uprkos ogromnim bolovima, pročitajte u tekstu ispod:

Odmah nakon lavovske borbe i pobede, Nole je otkazao konferenciju za medije i trening u subotu kako bi odmah krenuo sa sanacijom povrede kako bi što bolje bio pripremljen za naredni meč.

On se nije oglašavao i do poslednjeg trenutka nije se znalo da li će izaći na teren u nedelju i zaigrati u osnimi finala Australijan opena.

Jutros je konačno stigla potvrda da najboljeg tenisera sveta očekujemo na terenu od 10.30 časova po srednjoevropskom vremenu!

Kako Nole nije trenirao protekla 2 dana, jutros je zakazao trening i deluje da je spreman za pohod u osvajanje rekordnog 9. trofeja na ovom prestižnom turniru!

Verujemo da je kod Đokovića dodatno proradio i srpski inat s obzirom da su mnogi teniseri posumnjali u njegovu povredu što je naišlo na veliku osudu od strane Novakovih fanova širom sveta!

Novak ima pozitivan skor protiv današnjeg protivnika. Sa Raonićem koji je 14. reket sveta sastajao se 11 puta i pobedio ga je u svih 11 mečeva.

Srećno, Nole! 💪

Autor: redportal.rs

#australijan open

#novak djokovic

#povreda