Nije mogao da se suzdrži

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale ATP kupa. Nakon pobede protiv Kanade, srpski teniseri izgubili su od reprezentacije Nemačke rezultatom 2:1 u međusobnim duelima.

Više o porazu Srbije i izgubljenoj prilici za odbranu trofeja, pročitajte u tekstu ispod:

Nakon lošeg starta Lajovića i vođstva Nemačke, najbolji teniser sveta Novak Đoković igrao je u drugom singl meču i na spektakularan način pobedio Aleksandra Zvereva i tako doneo Srbiji izjednačenje.

Zatim je u trećem, odlučujućem meču opet izašao Nole i u dublu sa Nikolom Ćaćićem izgubio protiv nemačkog tandema Štruf - Zverev.

Đoković i Ćaćić su izgubili prvi set u taj-brejku, a u drugom su u jednom trenutku imali 0:40 na servis Nemaca. Kako se na ATP kupu ne igra na razliku u gemovima, to je značilo ujedno i 4 uzastopne brejk lopte.

Nemci su osvojili 4 poena u nizu i tako uzeli gem, što je Đokovića žestoko iznerviralo. Tako je bes iskalio na reketu. U prvi mah se taj detalj nije video u prenosu, ali se vrlo dobro čuo, toliko da se par saigrača iz reprezentacije uplašilo neočekivavši takav udarac.

Pogledajte:

IZVOR: TW / @wwos

Tim Srbije je zbog toga dobio opomenu, a Novak jednostavno nije mogao da se suzdrži. Srbija je na kraju osvojila taj set, ali ne i odlučujući super taj-brejk.

Autor: redportal.rs

#Poraz

#atp kup

#melburn

#teniska reprezentacija srbije