Srpski košarkaš to zaslužuje 💪

Večeras startuje glasanje za igrače NBA lige, koji će se naći na čuvenom All star vikendu.

Glasanje počinje večeras 28. januara u 18 časova i traje do 16. februara u 6 časova po srednjoevropskom vremenu. Pravo na učešće imaju svi navijači sveta, koji mogu poslati glas za svoje favorite po tačno utvrđenim uslovima.

Putem NBA aplikacije glas se može dati jednom dnevno, a putem Tviter mreže može se dati glas desetorici različitih igrača.

Tokom trajanja glasanja, navijači će imati na raspolaganju 5 dana, poznatijih kao 2 za 1, kada će navijači moći da glasaju 2 puta dnevno. Ti dani su 30. januar, zatim 2, 4, 13. i 16. februar.

IZVOR: TW / @NBAAllStar

Navijači će činiti 50 % glasova, svi igrači 25 % i mediji, takođe, 25 %.

Kada se prikupljeni glasovi iz sve 3 grupe budu prebrojali, igrači će biti rangirani po poziciji - bekovi, krila i centar. Rezultat svakog igrača biće izračunat prosekom glasova navijača, igrača i medija.

Sa najboljim rezultatom biće proglašeni za startere 2 beka i 3 krila/centra.

Ovo su načini glasanja:

1. Možete glasati na zvaničnom sajtu vote.NBA.com jednom u 24 časa.

2. Putem NBA aplikacije, kada glasanje bude otvoreno.

3. Putem Tvitera. Potrebno je da tvitujete, ritvitujete ili odgovorite sa # imena i prezimena NBA igrača uz #NBAAllStar. Svaki tvit može da sadrži samo jedno ime ili ime naloga jednog igrača. Navijači mogu glasati za 10 jedinstvenih igrača dnevno.

Ono što mi možemo da uradimo je da glasamo za Jokića i pošaljemo ga na NBA All Star!

Zašto baš njega?

Zato što ima najveće šanse da bude proglašen za jednog od startera, s obzirom da važi za najboljeg centra sveta i pretpostavlja se da će za njega glasati ljudi širom planete.

Srećno Jokara, vodimo te do pobede! 💪🍀

Autor: redportal.rs

#NBA

#Nikola Jokic

#all star

#glasanje