Odmah je usledila njegova reakcija

Novak Đoković sutra konačno izlazi iz karantina, nakon 14 dana poštovanja striktnih uslova, imao je pravo na 5 sati izlaska iz sobe, koje bi iskoristio za treniranje.

Za vreme karantina svakakvi događaji odigrali su se ispred hotela u kome je Nole smešten. Često je izlazio na terasu, pozdravljao navijače, kako strane tako i Srbe, igrao je kolo, dobijao izazove da radi sklekove, a sada mu je i otpevana i čuvena srpska pesma Tamo daleko.

Ispred prozora su se pojavili Bjanka i Branko sa srpskim obeležjima i sa zastavom naše zemlje. U glasu su otpevali pesmu iščekujući Noleta da se pojavi na terasi.

Ubrzo se to i dogodilo! Nole nije krio oduševljenje gestom, koji su mu priredili navijači. Uživao je slušajući ih i na kraju izvedbe nagradio zasluženim aplauzom! 👏🤩

- Nole, volimo te najviše! Ovo je Bjanka, moja žena, ja sam Branko. Da budeš uspešan i da budeš u 2021. kao što si bio i ranije, sve najbolje ti želimo, i srećna ti slava - rekao je Srbin iz Australije, koji je otpevao tužne patriotske stihove.

Zatim je usledio odgovor najboljeg reketa sveta:

- Hvala vam najlepše. Svako dobro vam želim, da vam Bog da puno sreće, zdravlja, ljubavi i zajedništva - rekao je Nole, koji nije krio zahvalnost.

Pogledajte! 💖

View this post on Instagram

A post shared by Branko Uzelac (@bronx74)

IZVOR: IG / @bronx74

Autor: redportal.rs

#australijan open

#novak djokovic

#srbi

#tamo daleko

#tenis

#turnir