Prvi test uspešno završen

PR-DC od danas je bogatiji za CNC fajber laser, mašinu vrhunskog kvaliteta koja seče čelik debljine i do 3 centimetra, a koji će omogućiti proširenje kapaciteta i osnažiti proizvodnju.

Vlasnik direktor Pink Media Group Željko Mitrović, kao osnivač PR-DC-a, pojasnio je da će laser, snage 6,5 kW, biti od velike pomoći u daljoj proizvodnji:

Ali ne samo kada je vojna industrija u pitanju, već i onaj segment koji mene veoma zanima, a to je i civilna upotreba bespilotnih letilica.
View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

Mitrović je najavio i da će za manje od mesec dana PR-DC predstaviti novi projekat - leteći video-zid, koji treba da zameni vatromete i dronove:

Ono što je veoma značajno, to je jedan projekat koji mislim da ćemo afirmisati za 15-ak dana. Mislim da ćemo prvi u svetu to uraditi. To je leteći video-zid. Taj leteći video-zid bi mogao da zameni i trenutne vatromete i rojeve dronova koji proizvode te efekte. Mislim da je naša ideja skroz originalna i potpuno jedinstvena u svetu. Ako sve bude kako treba, na Savi i Dunavu ćemo za manje od 30 dana videti leteći video-zid.

Podseća i da je PR-DC u proteklih 8 meseci obnovio ceo park CNC mašina, a odmah je izvedena i proba novog lasera, gde je Žex postavio zadatak da se uz njegovu pomoć izreže u čeliku Dj Žex, što su inžinjeri uspešno izveli.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Autor: redportal.rs