Nijedna rijaliti učesnica nije fina 😲🧐

Ljiljana Stevanović Lili odgovarala je na pitanja koja su joj postavili pratioci.

Odmah na početku Lili je dobila pitanja da li bi volela da se vrati u rijaliti, na šta je ona odmah odgovorila da joj je žao što je izašla sa velelepnog imanja.

Naredno pitanje koje su joj pratioci postavili jeste da li smatra da Tara Simov i Milan Janković Čorba treba da budu zajedno.

- Tara je jedna divna devojka, Čorba je dobar momak. Ja govorim sa moje tačke gledišta, ja ne znam kako oni funkcionišu, ona je previše temperamenta, ne poklapaju se. Tara je jedna predobra devojka koja bi ti dušu dala - odgovorila je Lili.

Foto: Printscreen RED TV

Jedno od pitanja je glasilo, šta sve zna o Nadici, a Lili je ovako odgovorila:

- Nadica je jedna gospođa, koja živi, to je moje lično mišljenje, živi slavu njene ćerke. Moj sin je i te kako uspešniji, pa ne živim od toga. Moj sin je vaterpolista, student, trenira, igra folklor, svira harmoniku, godine i godine su tu, preko 10 godina, smatram da je to izuzetan uspeh za jednog dečaka. Smatram da imam više materijala da se hvalim na konto mog sina. Nadica je ušla u rijaliti, a ne Kija, ona stalno viče "Moja Kija, moja Kija". Ja poštujem Kiju, ali Nadica je učesnik rijalitija, a ne njena ćerka. Svaka rečenica joj počinje sa "Moja Kija", smatram da je dosadna i treba da izađe. Iako je starija od mene šest godina, treba da izađe. Evo da ti pokažem poruke, ne bi mi verovao. I mnogi drugi, nemaju šta da pokažu. Ja sam se i skinula, i bila vođa, i zezala se na moj račun, zaista sam nešto pokazala, a ja ne znam šta je ona pokazala. Ušla je kao Nadica Kamel, kako već, Željković. Opet kažem, svaka čast Kiji, ona je meni bila simpatična, ali prosto, nastavi ženo svoj put napred, dokle ćeš ženo da živiš na račun Kije, treba da napravi svoje ime.

Lili je rekla kako je odreagovala kada je videla svoje snimke nakon izlaska iz rijalitija:

- To su moji snimci, nemam ja problem. Namenji su mom dečku, živeli smo na 2 različita kontinenta, morala sam nekako da ga animiram. Sve mi žene to radimo, laže svaka koja kaže da ne radi. Može da procuri još 5 ne stidim se, dobro sam ispala.

Inspektorka je istakla da poznaje Cecu Ražnatović i da ima samo lepo mišljenje o pevačici, kao i da su je mnogi u mladosti upoređivali sa njom.

Autor: redportal.rs

#Zadruga4

#inspektorkalili

#kija