Ćerku mog drugara si šutnuo za 3 dana

Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba su raspravljali o Čorbinom raskidu sa Majom Marinković.

- Ti je je*eš i posle 3 dana joj daš korpu, meni je to katastrofa -rekao je Kristijan.

- Na koji način da je ispoštujem? Ja ću da se družim s njom, ali ne mogu više da spavam pored nje - rekao je Čorba.

- Pre dva i po sata si je*o a sad odjednom ne možeš! Kod vas prvo u krevet pa onda primetite da nešto nije u redu! Upoznavanje mora da traje dugo i detaljno, a ovo je kombinacija! Trebao si da kažeš - Ne znam, videćemo šta će biti - rekao je Kristijan.

- Ti si Don Žuan, osvojio si je...ti nemaš pojma u glavi šta ti se dešava! Ti si se predstavljao kao bolji od Janjuša, a ispao si gori - rekao je Golubović.

Foto: Pink.rs

- Ja je nisam je*ao iz ljubavi! Tad bi se sekirao, da sam se zaljubio! Da se zaljubim u devojku koja mi je dala pi*ku posle dva dana! - rekao je Čorba.

- Ćerku mog prijatelja si izje*o i šutnuo posle tri dana, naravno da je ne poštuješ! Zavarao si i mene i nju svojim ponašanjem! Da bi poljubio devojku u usta, to je poezija! Trebao si da joj odmah kažeš a ne cici mici...odvratan si - rekao je Kristijan.

- Ljubi se sa mnom, gleda u njega! Je l' sam ja budala? Sama skače na mene, sama mi skida gaće, ona je sama počela da ulazi kod mene, a ti znaš da sam ja džukac. Priznajem da sam pogrešio, kajem se, ali neću da se izvinim! - rekao je Janković.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Autor: redportal.rs

#Zadruga4

#golubović

#čorba