Pevačica za Red TV otkrila želje za 2021. godinu

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se svakodnevno emituje na Red TV-u, imala je priliku da razgovara sa popularnom pevačicom Ljupkom Stević koja se u okviru kratkog intervjua osvrnula na burne događaje, koji su se zbili tokom prošle godine, i ujedno govorila o svojim planovima za 2021.

Pevačica se osvrnula na 2020. godinu, koja joj je, kako kaže, donela dosta ružnih momenata, i rekla da iz svega toga ipak pokušava da izvuče ono najbolje i ne skida osmeh sa lica, šta god da joj se u životu dešava.

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

Ljupka je pre nekoliko meseci, nakon neprijatne ljubavne situacije koja ju je zadesila, objavila pesmu Ne stidim se, koju je imala prilike samo jednom da otpeva uživo i to u Zadruzi. Ona se nada da će tokom ove godine ipak imati više prilike da nastupa i da će se situacija, povodom pandemije koronavirusa, popraviti.

IZVOR: YT / Ljupka Stevic

Kako trenutno nije u mogućnosti da nastupa, Ljupka je podelila sa gledaocima emisije Whatzuuuup, da komunikaciju sa ljudima, koji vole njenu muziku, održava putem društvenih mreža, ali da ne postiže uvek da odgovori na svaku poruku, što joj je krivo.

A kada su želje za 2021. godinu u pitanju, Ljupka priželjkuje da skinemo maske, da se ljubimo i grlimo kao što smo ranije to radili i da pevači ponovo počnu da putuju kao pre. 🛫🌏

Ostatak intervjua sa Ljupkom Stević možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#ljupka stević

#redtv

#whatuzuuuup