- Napravio sam kopiju i nalaziće se u mojoj autobiografiji - našalio se tada Devito 🤣🤣

Holivudska glumica Dru Barimor je u emisiji The Drew Barrymore Show govorila o ženama koje na mobilnom telefonu imaju spisak muškaraca s kojima su spavale pa je rekla kako je i sama pre nekoliko godina napravila taj spisak, ali na papiru.

- Napisala sam popis muškaraca s kojima sam spavala na papiru. Ja sam najneorganizovanija osoba, sve izgubim… Ostavila sam ga kod nekoga u kući - započela je glumica.

Spisak muškaraca s kojima je spavala je ostavila u tuđoj kući, tačnije, kući poznatog holivudskog glumica Denija Devita.

- Producirala sam film koji je režirao Devito. Napisala sam popis na beleškama za film i ostavila ga u kući Denija Devita - prisetila se Dru.

Glumica i voditeljka je rekla da se popis sastojao od jedne stranice koja na sreću nije imala nikakve dodatne pojedinosti.

- Priznala sam mu. Došao je u emisiju i rekla sam mu da sam kod njega ostavila popis muškaraca s kojima sam imala seksualni odnos - rekla je Barimor.

- Zapravo sam hteo razgovarati s tobom o tom spisku. Napravio sam kopiju i nalaziće se u mojoj autobiografiji - našalio se tada Devito.

- Nikada ga nisam video. Tvoja tajna je sigurna sa mnom - posle je dodao.

IZVOR: YT / Page Six

Autor: redportal.rs