Sve za ćerku!

Reper Vuk Mob nedavno je napustio Zadrugu 4, kako bi proveo vreme sa svojom verenicom Oliverom Konatar, koja uskoro treba da se porodi. Prvi susret repera sa verenicom bio emotivan, a Vuk Mob ga je podelio na svom Instagram profilu. Više o ovoj temi pročitajte u tekstu ispod:

Kako naslednica uskoro stiže, reper već uveliko priprema sve za njen dolazak. Nedavno se pojavila vest da će za njenu sobu, koju je sam osmislio, izdvojiti čak 20.000 evra. 😮

- Bilo je momenata kada sam voleo da se osamim u rijalitiju, ma koliko to zvučalo nemoguće, ali moguće je, jer je prostor ogroman. Tada bih se izolovao i crtao nešto. Tako mi je jednom palo na pamet da na papir stavim kako bih voleo da izgleda dečja soba. Iz dana u dan sam to razrađivao i kada sam napustio imaginarijum, na papiru sam imao celokupnu zamisao. Ono što je najbitnije, Olji se baš dopalo. Eto, da ne bude da sam tamo bio džabe u tom kretivnom smislu - kaže Vuk, a izvor otkriva da su se reper i njegova verenica Olivera već konsultovali sa majstorima oko izrade nameštaja, ugradnje bebi-alarma, raznih svetala i ostalih čudesa, a Vuka će taj projekat koštati oko 20.000 evra.

View this post on Instagram

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

IZVOR: IG / @iamvukmob

Tokom boravka u Zadruzi, Vuk Mob je često imao košmare i misli koje su mu otežavale boravak u rijalitiju, a više o tome možete saznati iz teksta ispod:

Autor: redportal.rs

#20.000 evra

#Naslednica

#porođaj

#vuk mob