Maneken je imao sukob sa Lepim Mićom

Toma Panić diskvalifikovan je iz rijalitija jer je pobegao sa imanja u Šimanovcima, a kako je najavila produkcija, bivši zadrugar će morati zbog kršenja ugovora da iskešira ćak 50.000 evra.

Toma je tokom večeri upadao u reč svim zadrugarima, gde je ui jednom momentu, ušau u žučnu raspravu sa Lepim Mićom. On je sve vreme najavljivao svoj odlazak. Većina zadrugara nije moglo da ga obuzda, Kristijan Golubović je uspeo da ga izvede u dvorište i popriča sa njim.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

- Šta me provocira da ga bijem? - Besneo je Panić.

- Miću da bijem? Nemoj da zezaš, čovek od 20 kila, a stariji čovek. Ok, popio si, znam kakav si kakav si kad popiješ - savetovao ga je Kristijan.

- Šta hoće od mene, što mi psuje ženu? Šta misliš da će to tako da prođe. Ne može! On je klošar! On je molio da dođe ovde - Toma nije mogao da se smiri.

- Što si se pijan uhvatio za tu temu? Nemoj spominjati imena - pokušao je Kiki da ga urazumi.

- Šta hoće koji moj ovde? Šta on hoće od mene?! Hoće da ga ubijem ovde? Ja mogu da ubijem bilo koga - rekao je Panić.

- Šta si ti, profesionalni ubica? - pitao ga je Kristijan, a Panić mu je poručio da može da izađe kad god hoće. 

Panić je bio odlučan pri nameri da pobegne sa imanja u Šimanovcima, što je i uradio. Nakon toga, stiglo je pismo Velikog šefa, koje je sve zadrugare obavestilo da je Toma diskfalifikovan i da će u skladu sa tim, potražiti 50 hiljada evra od Panića.

Autor: redportal.rs

#Kristijan

#TOMAPANIĆ

#ZADRUGA