Na zimovanju sa dragim!

Glumica Anđela Jovanović već neko vreme uživa u ljubavi sa atletičarem Mihailom Dudašem. Ona ga je nedavno predstavila i svojim roditeljima, a danas su na Instagramu osvanule njihove zajedničke fotografije sa Jahorine. Nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu.

View this post on Instagram

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

IZVOR: IG / _blejmodesti

Njih dvoje uživaju u zimi i zimskim čarolijama, te su tokom današnjeg dana podeleli nekoliko zajedničkih slika nastalih u pauzama skijanja. Mihail Dudaš je srpski atletičar i član atletskog kluba Vojvodina, najbolji je srpski višebojac. Najveći uspesi u dosadašnjoj seniorskoj karijeri su mu svakako bronzane medalje u desetoboju sa Evropskog prvenstva u Amsterdamu 2016. i u sedmoboju sa Evropskog prvenstva u Geteborgu 2013.

Foto: Instagram.com/_blejzmodesti

- Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže - rekla je ona za Blic.

Anđela je više od godinu dana bila u vezi sa Markusom, dečkom kojeg je upoznala u Londonu, ali je na tu ljubav očigledno u tajnosti stavljena tačka.

Autor: redportal.rs

#Mihail Dudaš

#anđela jovanović

#jahorina

#veza

#zimovanje