Bravo! 👏

Bivši zadrugar Nikola Orozović nedavno je na svom Instagram profilu podelio lepe vesti. Reč je o humanitarnoj akciji prikupljanja novca za lečenje jednog mladića, a pokrenuo ju je upravo Nikola.

Novac za lečenje je skupljen, a tom vešću Nikola se pohvalio na svom Instagram profilu uz dirljive reči, koje je uputio porodici obolelog mladića, kao i svim svojim pratiocima. Evo šta je Nikola napisao:

- PODELIO BIH SA VAMA JEDNU PREJAKU ČINJENICU, KAO ŠTO BIH PRENEO SREĆU I POZITIVU SVAKE SLIKE OVOG POSTA, KOJA JE NEOPISIVA DOK SE NE DOŽIVI!!!! Evo već 3. put za mesec dana dolazim za Novi Sad u posetu porodici koju do pre tih istih mesec dana nisam ni znao,jer se jednostavno osećam predobro kad sam pored njih, a ono ŠTO JE PREJAKA ČINJENICA jeste da smo USPELI DA SAKUPIMO OKO 5000 EVRA MOJIM POSLEDNJIM POSTOM ZA ALEKSANDRA, NA ŠTA SE VEOMA PONOSIM - KAKO NA SEBE TAKO I NA SVE VAS KOJI STE NESEBIČNO PUSTILI PORUKE!!!!!!! Poruke od MTS-a i VIP-a su kasnile i obračunate su tek pre par dana, što možete videti na poslednjem slajdu gde smo od MTS-a skupili 194 600 od VIP-a 98 200, a TELENOROVE poruke su obračunate odmah i bilo je negde oko 250.000 dinara u tom momentu (542 800 ukupno) !!!!!!!! 🙏 Ja ne znam kako bih vam opisao taj osecaj, kada sam ja kao pojedinac mogao da sakupim tu sumu novca nekome kome je jako potrebna, a onda se zapitam šta bismo mogli svi mi zajedno!!?? JOŠ JEDNOM VAM VELIKO HVALA I ŠALJITE I DALJE 165 NA 3030!!! 🙏❤ USPUTNO BIH VAM SVIMA POŽELEO NOVU GODINU I SVE NADOLAZEĆE PRAZNIKE 🥳🎉

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Orozović (@orozovic_nikola)

IZVOR: IG / @orozovicnikola

Čestitamo Nikoli na uspešno završenoj akciji prikupljanja novca! Divan gest!

Autor: redportal.rs

#Humanitarna akcija

#lečenje

#nikola orozović