Odlučila da ponovo ode pod nož

Pevačica Dara Bubamara može se pohvaliti bujnim poprsjem, ali budući da joj u poslednje vreme smetaju silikoni dok vežba, odlučila je da smanji grudi za jedan broj.

- Ona je korigovala ishranu i svaki dan je u teretani, i Toni vodi baš računa o svom izgleda, pa često i zajedno treniraju. Međutim, Dara je dosta smršala i sada joj problem prave velike grudi. Počele su da joj smetaju i želi što pre da ih se reši. Ona je na estradi poznata kao neko ko ima ozbiljne šestice, ali sada sa manjkom kilograma počele su da joj smetaju i da je bole i leđa. Na nekim ženama velike grudi izgledaju vulgarno, dok Dara zna da iznese bujno poprsje, tako da će i posle smanjenja izgledati dobro, samo je više neće boleti leđa. Mnogi muškarci zavide mladom Toniju i on je toga svestan. Iako su im mnogi prognozirali kratku romansu oni dokazuju suprotno. Razlika u godinama se uopšte ne primećuje, čak mi se čini da Dara ima više energije i od Tonija - kaže pevačicina drugarica za Star.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

IZVOR: IG / @darabubamara_official

Dara će na operaciju otići kada se završe novogodišnji praznici, a pošto nema nastupa u narednom periodu ona će ga iskoristiti za mirovanje i oporavak.

Podsetimo, pevačica je već duže vreme emotivna ispunjena i uživa u vezi sa dve decenije mlađim dečkom Tonijem.

Autor: Redportal.rs

#Dara Bubamara

#grudi

#operacija