Pred zadrugarima ispričao sve detaljno 😲🧐

Kristijan Golubović otkrio je zadrugarima tajnu koju je zabeležio, a radi se o Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša, za kojeg je ona nedavno rekla da joj se dopada. 

- Koja je to smećarka! Tara u kupatilu, hvatam je tamo na stolici sa šminkom i ulazi Ša, gleda u jednu kameru, pa u drugu, nešto joj pokazuje rukama. Znaš kako ga je pogledala, kao da se j*bu 10 godina, tačno se vidi da ima nešto između njih. Ima nešto, da li od sada ili od ranije - rekao je Kristijan.

IZVOR: YT / ZadrugaOfficial

Inače, Kristijan i Tara su se tokom dana sukobili do mere, da je obezbeđenje moralo da reaguje. Nakon što je Kristijan ščepao Taru i bacio je na krevet, on je kažnjen dvonedeljnim honorarom.

- Izvinjavam se Tari, ona je bila jako drska. Pali smo zajedno preko stolića, ali ja nisam imao nameru. Ja sam alergičan kada neko priđe mojim stvarima, ona je prsnula na kanađanke, na šorts i duks. Moje stvari su skupe, a ja ne bih voleo da ih neko uništi na taj način. Da je ceo bazen izbacila u pab, ne bi bilo frke, ali ulje ne može. Ako je sujeta zbog šlaga, to je strašno - rekao je Golubović.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#kristijangolubovic

#tarasimov

#Ša